Spletno mesto je več spletnih strani, ki oblikujejo spletno mesto, ki ga na spletu predstavlja domena www.urbanija.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Spletno mesto je last Odvetniške pisarne Urbanija (v nadaljevanju: OPU).

Uporabnik ali obiskovalec spletnega mesta je vsaka oseba ne glede na njen status, ki obišče spletno mesto.

Vsebina spletnega mesta je zgolj informativne narave. Čeprav si prizadevamo, da bi spletno mesto vsebovalo prave in resnične podatke, so na spletnih straneh lahko napake ali neresnični podatki, zato OPU ne prevzema nobene odgovornosti in ne daje nobenih garancij za točnost, popolnost in ažurnost objavljenih podatkov. OPU si pridržuje pravico do spreminjanja oblike in vsebine spletnega mesta brez predhodnega obveščanja.

OPU ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi komur koli nastala zaradi ali v zvezi z vsebino spletnih strani ali zaradi nepravilnega delovanja ali zaradi nedostopnosti spletnega mesta. Spletno mesto in njegovo vsebino uporabljate na lastno odgovornost. Prav tako OPU ne prevzema nobene odgovornosti za spletna mesta, do katerih vodijo povezave. V primeru spora, ki je kakor koli povezan s spletnim mestom OPU, je krajevno pristojno sodišče v Ljubljani, uporablja pa se pravo Republike Slovenije.

Vsebina spletnega mesta je predmet avtorskega varstva in varstva pravic intelektualne lastnine. Razmnoževanje, kopiranje, reprodukcija, predelava, razpečevanje ali kakršna koli druga oblika uporabe vsebine ali dela vsebine spletnih strani, ni dovoljena.

OPU spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene na svojem spletnem mestu, varoval z vso potrebno skrbnostjo, v skladu s politiko o varstvu zasebnosti. Spletna mesta na povezavah niso spletna mesta OPU, zato ne prevzemamo odgovornosti za varstvo osebnih podatkov na teh spletnih mestih.

Spletno mesto uporablja piškotke, ki se ob vašem obisku naložijo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Piškoti so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Piškotki ne zbirajo in ne vsebujejo osebnih podatkov in informacij, ki bi vas lahko identificirale.Več o politiki piškotkov.

OPU si pridržuje pravico, da brez predhodnega obveščanja in dodatnih obveznosti, spremeni ali posodobi pravno obvestilo. Spremembe in posodobitve začnejo veljati z njihovo objavo.​

Sporočila, ki jih OPU prejme preko spletnega mesta ali socialnih omrežij, nas ne zavezujejo. Na sporočila nismo dolžni odgovarjati. Vsa naša sporočila in odgovori so zgolj informativne narave in ne morejo nadomestiti posveta z odvetnikom. OPU ne sprejema nobene odgovornosti. Vsako sporočilo, ki ga prejmete od OPU, je zaupne narave namenjeno zgolj naslovniku. Če ste sporočilo prejeli po pomoti, ga nemudoma izbrišite in nas o tem obvestite. Z vsakim sporočilom, ki nam ga pošljete, soglašate z uporabo vsebine in osebnih podatkov, vsebovanih v prometnih podatkih in vsebini sporočila ter njegovih prilogah.

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni s pogoji uporabe spletnih strani OPU in da se z njimi v celoti strinjate.